Thursday, October 24, 2013

siapa sayangi diri anda??

Assalamualaikum..

lama sangat tak masuk taman ni..(kengkonon ade yg rindu cuihh) haha

okeh balik kat topik..ayat macam gempakkk kan??haaa tapi tu lah siapa sayangi diri andaaa tu yg nk tanya n nak jawap..weeee

ekceli now aye dah start bisness sendri..kat entry lepas aye dah war war kan kennnn hehe AQUKEW ENT yaaaaa telah lahirnya AQUKEW ENT and semakin giat berkembang..huuu

ape yg AQUKEW ENT neh adeee haaa meh nk habaq aye skg pengembala lembu kambing wakakaka so nak korban nk daging segar nak kan lembu kambing untuk beli hidup atau pon nk beli dagimg sahaja ponnn boleh..siap lapah potong ponn boleh...harga kita boleh bincang hahahaha

then AQUKEW jugak ade perkhidmatan spa@home (mobile) jadinya kalau yg jenis xde mase nk merayau owh malas nk kuar tapi nk santek3 tu boleh lah rojer aye..kompom puas hati yg terbaik untuk custmer tersayang..heeee

lagiiii??banyak lagi..antaranya??aye cite rawak jer yer...

servis mekap >>> tunang ,nikah , sanding , photoshoot , pengapit , dinner kalau nk make over sesaja pon boleh ^_____^Y
homemade muffin >>> yg nk oder muffin sahaja atau nk buat hamper atau doorgift pon AQUKEW boleh yerr
muslimah jubah / dress (custom made)

andddddd neh jawapan siapa sayangi diri anda tadi...atas tuh iklan jappp

aye sekarang pengedar sah shaklee setelah dekat setahun menjadi pengguna tegar SHAKLEE produk..wahhh memang menakjubkan lerrr hehehe aye xley cite banyak kite cite next episod yerrrrr

norakmalinda
id : 910550

p/s : selapas neh aye akan rajin update pasai poduk neh yerrr rugi kalau xshare barang baikkkkk <3

k bye !! (layan gambo yerrr)
cadangan set
aye yang DULU atas aye yang SEKARANG bawah..(tanpa suntikan hahaha)

nampak lambang neh aye ler tuan nyeeee cari kat fb ; aqukew enterprise untuk tahu lanjut and cari aye kat fb ; aqukew untuk tahu perkembangan produk dari semasa ke semasa

Saturday, May 4, 2013

salam sejahtera

Assalamualaikum...

wopppps

Agak lame eh bukan agak lahhh memang dah lame xberblog ler aye kan..bz bebenooo

neh pon sebab nk hapdet ape ntah lam lappy neh kate nyeee tumpang ler sekaki lau x jgn arap aye nk bukak lappy..lebih setahun ye dak aye men'senyapkan diri hahah ***boooo lahh sape nk ingat kau kma oiii

n tahun demi tahun ler gak aye belajar bermacam3 haha now aye dah open bisness sendrik yeayyyy!!! memang cecite aye selain doktor sakit puan dulu laaa (sains hancussss mang xler nk jadi doktorrrr) aye nk bukak bisness sendrik..haha

maka 2.4.13 lahir lah AQUKEW ENTERPRISE Alhamdulillah....

>>>bisness yg aye jalan kan adalah penjualan lembu kambing penternakan lembu kambing anddddd my peveret bisnesss spa n andaman hewhewhew ekceli lembu kambing tu aye suh ayah hendel tapi acc n pape berkenaan promo ker pape ker aye yg hendel yelahhh aye masih belajar lagi kate nyeee..

tapi sepenuh nye spa n andaman aye yg hendel...aye buat spa mobile @home jer so sesape yg nk kan perkhidmatan aye bole ler kol aye pm aye kat fb ker email ker waaaaaa macam kencang kennnn haha

pasai mekap plak aye banyak amek photoshut dinner tunang nikah kawen aye masih gigil lagi nanti lah dah agak berani nanti aye try hahaha (nak buat testi kat kawen sendri mcm xbes lak kan) tapi selain itu aye juga buat tempahan hantaran gudis n doorgift untuk sebarang event hamper ponn hoceyyy..hehehe

hmmm sebab tetibe mengejut on9 guna lappy makanya aye xdapat nk attch picca sbb semua lam henpon..

oke sebarang pertanyaan boleh ler yer cari aye 
fb : aqukew
email : norakmalinda_m.tumiran@yahoo.com

tq daaaa :)

Friday, August 31, 2012

mud LALALA

assalamualaikum

wooooppppppsss

alolo aye lame xbertaman3 kan huhuhu byk nyer nk bergossippp xoxo tapi aduhyai mase xizinkan..hahaha

page dah bertukar blog nyer sett pon aye dah xberape nk phm jenuh nk menukar hahaha
layan gmbar jer lah..hehehe


salam aidilfitri dari aye ekeluarga..heheh *tema hitam oii




makin kurus kan..huaaaaaa







kbai !!!

maseh bace ^__^Y