Thursday, October 24, 2013

siapa sayangi diri anda??

Assalamualaikum..

lama sangat tak masuk taman ni..(kengkonon ade yg rindu cuihh) haha

okeh balik kat topik..ayat macam gempakkk kan??haaa tapi tu lah siapa sayangi diri andaaa tu yg nk tanya n nak jawap..weeee

ekceli now aye dah start bisness sendri..kat entry lepas aye dah war war kan kennnn hehe AQUKEW ENT yaaaaa telah lahirnya AQUKEW ENT and semakin giat berkembang..huuu

ape yg AQUKEW ENT neh adeee haaa meh nk habaq aye skg pengembala lembu kambing wakakaka so nak korban nk daging segar nak kan lembu kambing untuk beli hidup atau pon nk beli dagimg sahaja ponnn boleh..siap lapah potong ponn boleh...harga kita boleh bincang hahahaha

then AQUKEW jugak ade perkhidmatan spa@home (mobile) jadinya kalau yg jenis xde mase nk merayau owh malas nk kuar tapi nk santek3 tu boleh lah rojer aye..kompom puas hati yg terbaik untuk custmer tersayang..heeee

lagiiii??banyak lagi..antaranya??aye cite rawak jer yer...

servis mekap >>> tunang ,nikah , sanding , photoshoot , pengapit , dinner kalau nk make over sesaja pon boleh ^_____^Y
homemade muffin >>> yg nk oder muffin sahaja atau nk buat hamper atau doorgift pon AQUKEW boleh yerr
muslimah jubah / dress (custom made)

andddddd neh jawapan siapa sayangi diri anda tadi...atas tuh iklan jappp

aye sekarang pengedar sah shaklee setelah dekat setahun menjadi pengguna tegar SHAKLEE produk..wahhh memang menakjubkan lerrr hehehe aye xley cite banyak kite cite next episod yerrrrr

norakmalinda
id : 910550

p/s : selapas neh aye akan rajin update pasai poduk neh yerrr rugi kalau xshare barang baikkkkk <3

k bye !! (layan gambo yerrr)
cadangan set
aye yang DULU atas aye yang SEKARANG bawah..(tanpa suntikan hahaha)

nampak lambang neh aye ler tuan nyeeee cari kat fb ; aqukew enterprise untuk tahu lanjut and cari aye kat fb ; aqukew untuk tahu perkembangan produk dari semasa ke semasa

No comments: